Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Osztolykán Ági

Osztolykán Ági LMP-s képviselő világlátása, mindennapjai, munkája

Friss topikok

  • lobster thermidor: Szerencsénkre a sok vak között akad néhány látó, és nem utolsó sorban érző EMBER. (2013.03.20. 13:35) Ideológiai vakság
  • Taxomükke (UK): A magyar tarsadalom arculkopese, hogy egy Zagyva kategoriaju taho kepviselo lehet. (2013.03.01. 14:17) Sötétség a Tisztelt Házban

Címkék

Osztolykán Ági blogol

2013.02.20. 12:36 osztolykanagi

Sötétség a Tisztelt Házban

Címkék: szex parlament cigány jobbik zagyva lmp

Nehézkesen indult a tegnapom. Nem volt suli: programot kellett szervezni a hétévesnek, miközben képviselői csoportülés, Parlament, első felszólalás – szűzbeszéd.

Hosszú nap egy új rendben. Furcsa és disszonáns. Még mentek a félrenézések, mindenki kérdezgetett, hová ültök, hogyan viselitek. Politizáltak, esélyt latolgattak. Erről beszélgetett velem mindenki a Fehérházban, a boltban a konyhaasztalomnál.

Hosszúnak tűnt a nap. Hosszú is volt. Este kilenc körül véget ért. Ám a „móka” csak ezután jött. Hullafáradtan, éhesen kivánszorogtam az ülésteremből, amikor ráébredtem, hogy se autóm, se pénzem. Képviselőtársaim a folyosón üldögéltek, így feltettem a klasszikus kérdést: „nem tud valaki hazavinni?”

Utólag már tudom, klasszikusan rossz kérdés.

Érkeztek a válaszok, „hazaviszlek, de magamhoz”, én meg mosolyogtam, gondolván, egyszer úgyis abbahagyják. Tévedtem. Belelendültek. Sőt. Jobbikos képviselőtársam például így szólt: „attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek!”

Ilyen mondattól lefagy az ember lánya. Vagy üt. Fiatal lányként, a kollégiumban már ütöttem ilyen helyzetben. Arcon, lendületből, első felindulásból. Parlamenti képviselőként azonban, 38 évesen lefagytam a Tisztelt Ház folyosóján. Suta, vicces válasszal próbálkoztam. Olyasmit feleltem, talán, hogy „álmodik a nyomor”.

Aztán elmeséltem a barátaimnak, mi történt. Kiakadtak. Felháborodtak. Az arcukat nézve furcsa dilemma költözött a fejembe. Azért bánnak így velünk a férfiak, még a XXI. században is, mert úgy gondolkodnak rólunk, mint a középkorban. Vagy van a másik magyarázat, amit felnőtt nőként, túl egy házasságon és egy gyermekszülésen, egy hozzám nagyon őszinte és közelálló embertől „tanultam”: a férfiak úgy gondolnak a nőkre, mint szexuális vágyaik megtestesítőjére, és amikor egy egészséges fiatal férfi találkozik egy szép, fiatal, attraktív nővel, akkor csakis egy dologra tud gondolni.

A válasz, mindegy is, hol van az igazság, azt hiszem, nem lehet más, minthogy egy kulturált, magára valamint adó férfi nem mond ilyet egy nő arcába; főleg nem úgy, ahogyan ezt a képviselőtársam tette. Hosszú fejtegetésbe lehetne itt bonyolódni, és hosszú konzekvenciákat vonhatnék le, de talán egyetlen mondat mindent elmond: „Egy buta, sötét suttyó vagy, Gyula!”

112 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://osztolykanagi.blog.hu/api/trackback/id/tr305093945

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Osztolykán Ágnes sötét történetei - első rész 2013.02.21. 08:13:56

A diploma megszerzése óta munkáját a romák társadalmi integrációjának szentelte, dolgozott tanárként egy VIII. kerületi roma fiatalokat segítő intézményben, majd a Soros Alapítvány munkatársaként, ahol is roma oktatási és jogvédő programokat vezetett...

Trackback: Osztolykán Ágnes sötét történetei - első rész 2013.02.21. 08:04:24

A diploma megszerzése óta munkáját a romák társadalmi integrációjának szentelte, dolgozott tanárként egy VIII. kerületi roma fiatalokat segítő intézményben, majd a Soros Alapítvány munkatársaként, ahol is roma oktatási és jogvédő programokat vezetett...

Trackback: Sötétség a Tisztelt Házban 2013.02.20. 14:13:01

Azért bánnak így velünk a férfiak, még a XXI. században is, mert úgy gondolkodnak rólunk, mint a középkorban.

Trackback: A Belvárosban a nőket alázzák 2013.02.20. 13:51:12

„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.02.20. 14:41:09

Tagyva György Gyula fejében csak zagyvaságok vannak. Ez tény.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2013.02.20. 14:41:51

@Jani haverja: Bocsánat, elütöttem: Szóval ZAGYVA György Gyula.

verde66 2013.02.20. 14:46:51

Nem "a férfiak", hanem egyes férfiak. A normális pasik nevében kikérem az általánosítást, mint ahogy Önt is zavarja, ha a nácik "cigánybűnözésről" beszélnek.
A "buta, sötét suttyó" jelzők viszont nagyon is ülnek ezekre az egyes férfiakra. ;-)
Idióta Zagyva nyilván túlment a hímsovinizmuson, de hát ő már csak egy setét fasiszta marad.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.20. 14:48:25

Végül is örülhetsz, mert a paraszt narancsbolsi Varga legalább nem volt ott. Megkérdezte volna, hogy ma hányat szültél?
De ezek szerint a többi majom a hordában és a szomszédosban sem értelmesebb.
Legközelebb egy kis banánt dobáljál már nekik, attól lehet, hogy megnyugszanak és eljátszanak a farkukkal!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.20. 14:49:40

@Sárga Király:
A Zagyva mióta bukik a nőkre?
Nem csak a férfi újságírók seggbekúrását favorizálja?
Micsoda idők, még a végén biszex lesz...

Tücsök1 2013.02.20. 14:49:51

@kbrt: Nem pártolom a tettlegességet, de egy ilyen BÓK után én simán pofán vágnám a gyagyulát. Erre még rátesz a mai Indexszes nyilatkozata,úgyhogy nálam már utólag igazolta a pofánvágás jogosságát. Csak azt az értelmet sugárzó arcát nem tudom kitörölni az emlékezetemből.

Tücsök1 2013.02.20. 14:53:30

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez nekem is eszembe jutott.Jó lett volna ott körülnézni, kik is bólogattak ezekre a beszólásokra.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.02.20. 14:57:29

@Tücsök1:
No meg hogyan! Térdelve, vagy csak úgy az ölben a fej?
A narancsbolsi és a jobbik buzitagozata együtt partizott, vagy a coci langyik is beszállhattak? :)

kbrt 2013.02.20. 14:59:40

@Tücsök1: Egyetértek, én sem bírom a figurát,

ám most bókolni akart, de mit mond akkor, ha

nem ezt akarja ?

Rogerius 2013.02.20. 15:03:10

Kedves Osztolykán Ági...Romániábol, horribile dictu, románként (de mindezek ellenére nagy szimpátiával) figyelem a magyar közéletet és nagyon elszomorít annak a gyors züllése, "elrománosodása".
Az Őnt ért inzultus bizonyitja ezt a sajnálatos tényt.
Továbbá szeretnék elnézést kérni, férfiként, az Őnt ért inzultusért.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.20. 15:07:28

jó hát bajcsy zsilinszky fiatalon betört a házába és lelőtte azt akivel nem szimpatizált :) ehhez képest zagyva úriember, meghallgatnám az ő verzióját is elsőkézből.

szegény szerencsétlen liberálisok, és baloldaliak már megint az áldozat szerepében tetszelegnek.

mondjuk szerintem nem elég életszerű, hogy idegen embereket kéri arra hogy hazavigye őt. miért nem lmp-st kért meg?

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.20. 15:19:27

Hát én nem döfném le ezt a picsát, és nemcsak azért nem, mert cigány.

Egyébként meg ne csináljunk már úgy, mintha a nemek megszűntek volna az SZDSZ kormányra kerülésével, és azóta semmi különbség nem lenne férfi és nő között.

Be is baszna, ha nem lenne különbség.

Nebameg 2013.02.20. 15:19:42

@tesz-vesz: Igazad van. A sutyerákság egyáltalán nem politika függő. ilyen beszólást bizonyára bármelyik tahó 16 éves tudna produkálni. Egyébként nagyon elmés, mert a leszúrnálakot itt kétféleképpen is lehet érteni. Egyfelől késsel, de akkor az magyarbűnözés, vagy nem késsel, akkor viszont Gyuszi nem elkötelezett fajvédő, talán még akkor se mondana le, ha kiderülne, h eszkimó volt vmelyik őse. Mert ő akkor is uannyira szeretné Magyarországot és a magyarokat!

lone 2013.02.20. 15:20:11

Egyszerűen felháborító, hogy ilyen sötét barmok a parlamentben ücsörögnek, miközben többre érdemes intelligens többdiplomás és művelt emberek tízezrei meg gürcölnek szerte az országban. Elképesztő hová jutottunk, hogy ilyen hőbörgő agresszív suttyók bekerülhetnek arra a helyre hogy megmondják onnan abból a székből, hogy mi a jó és a követendő.. Ilyenkor legszívesebben elfutnék, remetének állnék és soha többé nem akarnék hallani a világról..

Tücsök1 2013.02.20. 15:20:53

@tesz-vesz: Sikerült megint mellényúlnod! Nem liberálisról és baloldaliról szól a történet, hanem egy nőről, akit még származása miatt is megaláztak.Ezek szerint én is liberális vagyok(bevallottan),mert nekem simán belefér, hogy kijövök egy ismerős közegből(parlamentben egy teremben ülünk évek óta) és körbenézek, nem tudna-e valaki hazajuttatni.Nem tudjuk, kik voltak körülötte,név szerint, mi ebben az életszerűtlen? Nézz rá az Index címlapra,gyula nyilatkozott.

Tücsök1 2013.02.20. 15:22:01

@tesz-vesz: Sikerült megint mellényúlnod! Nem liberálisról és baloldaliról szól a történet, hanem egy nőről, akit még származása miatt is megaláztak.Ezek szerint én is liberális vagyok(bevallottan),mert nekem simán belefér, hogy kijövök egy ismerős közegből(parlamentben egy teremben ülünk évek óta) és körbenézek, nem tudna-e valaki hazajuttatni.Nem tudjuk, kik voltak körülötte,név szerint, mi ebben az életszerűtlen? Nézz rá az Index címlapra,gyula nyilatkozott.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.20. 15:23:21

Egyébként meg addig örülj, amíg van, aki megbaszna. Fogod te még visszasírni a jó Zagyva Gyuszit.

Tücsök1 2013.02.20. 15:32:40

@Negyvenértelmiségi: bNeved alapján-40 értelmiségi! Gondolom jó édes anyáddal is ilyen hangnemben beszélt édesapád a családi asztalnál, te csak folytatod a hagyományokat.Lánytestvéreid pedig örömmel újságolták neked, amikor ilyen bókokat kaptak férfitársaidtól.

Tücsök1 2013.02.20. 15:35:39

@Negyvenértelmiségi: -40 ! Úgy tűnik te tényleg a gatyádban hordod ai IQ-dat. Ez az örökös baszhatnék valami fixáció nálatok? Kezeltesd!

Ruzsa Söndör 2013.02.20. 15:37:05

Bizonyos szubkultúrában ez bóknak számít. Az csak egy szerencsétlen dolog, hogy Ágnes és Gyula másképp szocializálódtak és más világban élnek. Tényleg felháborító, ha sértegetnek egy nőt, vagy tapintatlan humort engednek meg vele szemben, de Mo.n jelenleg sokan elviselnének némi gúnyt, ha lenne munkájuk és biztos megélhetésük. Szóval én még mindig a nyomorgókkal volnék szolidáris.

Észmegálló 2013.02.20. 15:41:54

@Negyvenértelmiségi: Miért? Zagyva már nem anyádhoz jár?

Tücsök1 2013.02.20. 15:44:31

@Ruzsa Söndör: Látod, itt a gond.Miért is kellene munka és biztos megélhetés reményében bármi megalázót elviselni? Ezek szerint neked beleférne, hogy nőnemű hozzátartozóiddal így beszélnek, csak a megélhetés megmaradjon és a gróf úr birtokáról ne zavarják el a cselédet? Ebben az országban újra a sötét középkor felé haladunk!

Nebameg 2013.02.20. 15:51:28

@Ruzsa Söndör: Eztet én se értem. Ha normálisan kérdezel és normális választ vársz, akkor idegenlelkű népnyúzó vagy? Bezzeg, ha tapló módon válaszolsz, akkor a kisemberek érdekeit tartod szem előtt?

P.bubus 2013.02.20. 16:10:19

Kedves Ági,

Nézd a dolog pozitiv oldalát.

1. Zagyva György Gyula és a Jobbik nem rasszista.

2. Tetszel neki :)

üdv P.Bubus

hoplita 2013.02.20. 16:17:34

A sztori nagyon életszagú.
Ágika, mééééég...nyihahahahahahaha...!

izsak 2013.02.20. 16:27:59

Azért jók ezek a helyszíni tudósítások - és főleg a kommentek -, mert megerősítik a benyomást: ez az ország Parlamentestül, úgynevezett politikai elitestül egy bazi nagy talponálló, buta, suttyó, neveletlen, bebeszott állattal.

hoplita 2013.02.20. 16:32:42

Egyébként meg így nem elég ütős a történet....

Belefűzhetted volna, hogy Gyula először cigit kért, aztán leütött, kirabolt és még meg is becstelenített.
Úgy még hihetőbb lenne, ágika.:))))

Ledöfnélek...?????

A fajtársaid a "lekúrnálak a gecibe" szófordulatot szokták hozni...

verde66 2013.02.20. 17:06:28

@hoplita: te utolsó patkány!
Ha a híradóban véletlen a saját füleddel hallod, hogyan reagált zagyva az újságírói megkeresésre, akkor el fogod hinni?

index.hu/belfold/2013/02/20/osztolykan/

hogy jutottunk odáig, hogy ilyen szarkupacokkal van tele az ország?

Hundor 2013.02.20. 17:13:58

@hoplita: A te fajtársaid meg a röf-röf szófordulatot szokták használni. Bár szerintem, most súlyosan megsértettem a disznókat. Hisz azok közt is kevés az olyan alantas, mint te.

Ruzsa Söndör 2013.02.20. 17:28:46

@Tücsök1: Nem értetted ezért részletezem.
Normális esetben nem kell.
De, ha másként nem kap valaki, akár még azt is elviselné.
De sajnos ha elviseli, ha nem AKKOR SEM KAP.
Ezért ha súlyozom a problémákat, akkor Ágnes gondja parányi a többiekéhez képest.

Persze mindenkinek a sajátja a legnagyobb ez világos.

hoplita 2013.02.20. 17:49:52

@verde66: @Hundor:

Mi van faszfejek, berágtatok?:DDDD
Melyikőtök a more?:))

dávidzoli 2013.02.20. 18:25:12

@hoplita: nem kell "more-nak" lenni, hogy undorodjunk a magad fajta, meg a Zagyva féle véglényektől...

Bornyitó 2013.02.20. 18:47:00

@Negyvenértelmiségi: 40 értelmiségi:DDDDDDDD én meg huszonkettőköztársaságielnök. 40értelmiségi nagyon jó :DDDDDDDD

Bornyitó 2013.02.20. 18:55:12

@Negyvenértelmiségi: 40 évesen jobban tisztában lehetnél önmagaddal és az értelmiségi szó jelentésével :DDDD nagyon nevetek :D

lato88 2013.02.20. 18:58:18

"cigánybeszéd" - ez az egyik szinonima népi nyelvünkben a hazudozásra, kedves Osztolykán Ágnes :)

hvg.hu/itthon/20130220_Zagyva_nem_dofne_le_Osztolykan_Agnest

die nadel 2013.02.20. 19:05:40

Sajnos mi is tehetünk róla, mi nők. Rájátszunk. Nézem ezeket a szegény 16 éves lánykákat meg őszbe hajló magányos asszonyokat a facebookon, fölpócolt mellekkel, köldökig kivágva, sejtelmesen a kamerába nézve. Munkahelyre is így járnak rengetegen, sőt iskolába 14 évesek, üvölt róluk, hogy semmi más nem szeretnének lenni, mint szexuális tárgy. A munkahelyek 90%-ban a fiatal nők ki vannak téve a főnök ordenáré beszólásainak, dörgölőzéseinek. Én eddig egy esettel találkoztam, mikor az illető elment panaszra. A többiek inkább vihognak vagy valahogy elviselik.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.02.20. 19:09:01

Ha a hivatalból toleráns Osztolykán ennyire kiakadt egy slang udvarlástól, akkor hogy várhatja el a nála kevesebb tolerancia-tréninget végzettektől, hogy akár csak arra is mosolyogva reagáljanak, hogy "há jó reggelt, szomszíd!"?

Bornyitó 2013.02.20. 19:10:37

@Negyvenértelmiségi: 40es értelmiségi visszatért!! :D biztos közben ledoktorált meg minden :DD

Bornyitó 2013.02.20. 19:20:49

@Negyvenértelmiségi: 40es értelmiségi maxi riszpekt! be kell vallanom h csak ki akartalak gúnyolni amiért ilyen alpári vagy meg tanulatlan meg pszihopata és közben kiírod a nevedbe h értelmiségi vagy (XDDD), de sztem ezeket te is tudod magadról... bocsi de ilyenek vagyunk mi fiatalok. nade te felse vetted magadra az oltást mert te ÉRTELMISÉGI vagy :DDDDDD duplamaxi riszpekt pacsi!! :DDDDD

Bornyitó 2013.02.20. 19:23:30

@Negyvenértelmiségi: Anyukám elolvasta a kommentjeidet és üzeni h felpofozna :DD kezd egyre viccesebb lenni :DDD de azt ne tudd meg mit csinálna a Nagyim ha megmutatnám neki abból nem lenne köszönet :DDDD

Nebameg 2013.02.20. 19:30:50

@Bornyitó: huszonkettőköztársaságielnök -
ez kva jó

parrre 2013.02.20. 19:33:33

Mérnem lepődök meg ...
Örülök, hogy ilyen színvonalas társaság dolgozik azon, hogy nekem jobb legyen

verde66 2013.02.20. 19:59:57

@lato88: te nagyon idióta barom!
Most bekopizom a hvg-s cikk egy részletét:
"Tagadja Zagyva György Gyula, hogy ő tett szexista megjegyzést Osztolykán Ágnesnek. Zagyva kiemelte, ő így fogalmazott: "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnének"

Így már rendben van, ugye? Annyira setét vagy, hogy magad hozod a bizonyítékot zagyvanáci ellen.

verde66 2013.02.20. 20:01:30

@hoplita: senkikre nem rágunk be,
náci patkányokra még kevésbé,
de te még ezeknél is jelentéktelenebb vagy: egy buta ember

verde66 2013.02.20. 20:04:11

És most elárulom, hogy a következő választásokon valószínűleg a FIDESZ-re fogok szavazni.
Nem MSZp, nem Bajnai, nem ...
A náciktól viszont hányingerem van.

lato88 2013.02.20. 20:41:13

@verde66: próbálj meg először olvasva értelmezni, te életenincs ostoba barom.

amit Zagyva mondott: "ledöfnéNek"
[ők, azaz Vágó Gábor és Ivády Gábor, "független" exszadeszes képviselők, akik a "hazaviszlek, de magamhoz", és hasonló megjegyzéseket tették Osztolykánra]

amit Osztolykán hazudott:
"ledöfnéLek" ["én", ez Zagyva György Gyulára magára vonatkozott volna]

ha nem látsz különbséget, vedd elő az elsős magyar könyvet, és kezdj el ismételni.

lato88 2013.02.20. 20:43:10

@lato88: de az is lehet, hogy Osztolykán tévedett, és tényleg félrehallotta.
(nyilván Freud bácsinak is lenne pár szava ehhez, hogy miért pont ilyen irányba sikerült ez a félrehallás, de ezt hagyjuk).

Igen, ettől függetlenül bunkó volt Zagyva megjegyzése, ahogy Vágó és Ivády megjegyzései is. Csak ők volt párttársak, őket nem nevezzük meg, ugyebár.

verde66 2013.02.20. 21:43:18

@lato88: te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak jáccod a hülyét?
úgy nem idézünk bazmeg, hogy a felét lehagyjuk!
"attól, hogy cigány vagy, még ledöfnének"
látom az N betűt te barom, de nem azon van a hangsúly, hanem, hogy ANNAK ELLENÉRE, döfnék le, hogy cigány származású.
Ne válaszolj, mert vagy nagyon hülye vagy, vagy nagyon fasiszta, de szerintem leginkább mindkettő!

lato88 2013.02.20. 22:46:59

@verde66: na vegyük át még egyszer, te szellemi egysejtű.
(az előző kommentemet megzabálta a blogmotor, szóval most már nem leszek annyira türelmes.)

Osztolykán azt állítja itt a blogjában, és telesírta vele a médiát, hogy Zagyva azt mondta szerinte, hogy megbaszná őt. -> ledöfnéLek
ezzel szemben Zagyva Ivády meg Vágó exszadista képviselők beszólásaira reflektálva jegyezte meg, hogy ez a két fazon baszná meg szívesen Osztolykánt.

Kurvára erről van szó, mert utána a radikálfeminista picsogás is arról szól, hogy nem csak hogy minden férfi mekkora geci, hanem Zagyva különösen, mert az még fasiszta is.
Erről írt posztot Ágika, erről szól ez az egész kurva poszt.

Ha ezt képtelen vagy megérteni, akkor kurvára csodálkozok, hogy még életben maradtál, nemhogy felegyenesedve közlekedj meg még írni próbálj (ha már olvasni nem megy).

verde66 2013.02.20. 23:33:04

@lato88: pöcsöm, én megértem, ezek szerint te is megérted, ezért vagy még nagyobb patkány, mintha nem értenéd.

verde66 2013.02.20. 23:36:38

az iskolázottabb fasiszták azért nagyobb patkányok, mint az eccerű, agyatlan szkínhedek, mert bár tudják mekkora patkányok, ebből még erényt is próbálnak kovácsolni

dávidzoli 2013.02.20. 23:38:23

@verde66: a témáról ez jutott eszembe:www.youtube.com/watch?v=quQopJmQry4 2.20 tól a lényeg j.c. owens és luz long két EMBER egy embertelen kor hajnalán...

galicius 2013.02.20. 23:48:02

Most mi ebben a sértő?Örülj neki,hogy még valaki meg akar dugni.Különben is,kimutatták,hogy a more csajok pinája legalább 2 C fokkal melegebb,mint egy magyar csajé.

verde66 2013.02.21. 00:00:08

@dávidzoli: jó videó, még nem láttam

én azért csak minimális párhuzamot látok,
bár a köznép cigányozása, zsidózása hangosabb lett, ami csak részben a jobbik miatt van,
válságos gazdasági időkben, mikor érezhetően szegényednek az emberek, mindig is erősödtek a szélsőségek,
szerencsére -amellet, hogy a mostani kormány is csinál sok hülyeséget - nem érzem, hogy minimálisan is bátorítaná a nácikat,
mielőtt megkapom, hogy miért nem "tiltják be" őket, megjegyzem, hogy gyakorlatilag az összes és a legdemokratikusabb országokban is léteznek szélsőséges politikai pártok,
amit zagyva mondott, az sem meríti ki a bűncselekmény fogalmát, leginkább szavazóvesztésre volt jó, mert ha egy épeszű ember elolvassa a fenti történetet, és netán ezidáig hezitált volna, hogy szavazzon-e a jobbikra, ilyenek miatt nem fog , mégegyszer hangsúlyozom ÉPESZŰ ÁTLAGEMBER

verde66 2013.02.21. 00:01:50

@galicius: egy ló valószínűleg anyádat is megdugná, tehát örülj ennek a remek hírnek!

verde66 2013.02.21. 00:05:40

egyébként az épeszű kisember - mint amilyen én is vagyok - számára ugyanannyira nem szimpatikus a Horty szobrot festékkel leöntő hülyegyerek, mint a zagyva féle nácik

dávidzoli 2013.02.21. 00:20:20

@verde66: párhuzam az nincs, jó példa van.

djangyu 2013.02.21. 04:05:05

a blog tulajdonosa azon kevés cigány nők közé tartozik, akivel szívesen játszanák szexuális játékokat... sőt, talán az egyetlen cigány MILF, aki bejön.. .pedig a nyólcban van elég sok, csak nekem a hosszú hajú cigány nők nem jönnek be :)

Szóval, megértem Gyulát, no meg Ágnes jómilf párttársait is, ha szívesen játszanának "frakciósdit" vele... persze, Zagyvának nem állna jól, ha kiderülne, grófokat másolva ő is szívesen bekukkantana a cigány nők bugyijába :)

shorttrack301 2013.02.21. 06:06:35

A magyar politikai elit általános kulturális, szellemi színvonala egyébként sem ütött meg túl magas nívót, de hogy a Jobbik is beszabadult a karámba, és havi rendszerességgel rendez egy-egy komolyabb ámokfutást, igazi harmadrangú kocsmává züllesztette.
Ez a Zagyva egyébként nagy arc, egy igazi hülyegyerek, nevéhez hűen viselkedik. Egy vérmagyar őstuskó, de azért kertimulatságba haknizni bőven elhívnám, hisz nagyobb ökör, mint bármelyik valóvilágos.

shorttrack.blog.hu/2013/02/21/01_977

hoplita 2013.02.21. 06:59:26

@lato88:
Felénk így szól, cigánybeszéd, pipafüst.:)

@verde66:
Be is férsz a csapatba, lassan már a hozzád hasonlók alkotják a törzsgárdát, hülye fasz.
A nácizásod különösen bájos, olyan eszdéeszes fajtajellegű.:))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 07:01:05

@Tücsök1: nem figyelsz, azt mondtam elsőkézből, tehát ebbe nem fér bele egy min. konkurens (és most kedved voltam) lap írása.

ez a nő "liberális" és "baloldali", én inkább úgy mondanám, hogy cigányfasiszta, mohácsi viktória 2.0
persze én sem szeretem ha tiszteletlenek a nőkkel, de itt nem eléggé egyértelmű ez a tiszteletlenség. és továbbra se tartom életszerűnek hogy csak úgy bárkit megkér vigye haza.
kik voltak a többi képviselők? zagyva azt mondta az indexen, hogy épp akkor ért oda, mikor a többiek már javában viccelődtek.

"parlamentben egy teremben ülünk évek óta"

miért ? ki vagy te?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 07:04:17

@verde66: milyen híradó?
hol látsz te itt vágatlan videóinterjút zagyvával?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 07:11:38

@lato88: Jobbikos képviselőtársam például így szólt: „attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek!” - írja Osztkolykán itt.

Zagyva kiemelte, ő így fogalmazott: "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnének". (a többiek, akik röhögtek, mikor zagyva odaért?)
hvg.hu/itthon/20130220_Zagyva_nem_dofne_le_Osztolykan_Agnest

micsoda kis pánikot kelt ez a szegény, szánalomraméltónak ítéltetett, rettegő "baloldali". sajnáljuk együtt.

"hazaviszlek, de magamhoz" és ezt ki mondta Osztolykán? nincs válasz?

A jobbikos politikus szerint azonban tévedett Osztolykán Ágnes. Állítása szerint "szexista megjegyzéseket Vágó Gábor és Ivády Gábor független képviselők tettek Osztolykánnak", amit "Schiffer András ex-frakcióvezető mosolygással végigasszisztált". Zagyva hazugnak tartja a képviselő

Sterbinszky Tivald 2013.02.21. 07:15:33

Kedves Ágnes!

Teljesen egyetértek az ismerősével:
"a férfiak úgy gondolnak a nőkre, mint szexuális vágyaik megtestesítőjére, és amikor egy egészséges fiatal férfi találkozik egy szép, fiatal, attraktív nővel, akkor csakis egy dologra tud gondolni"
Eme vágyaknak, viszont kulturáltan is hangot lehet adni, hogy az ne legyen sértő, sőt még a nőnek hízelgő is legyen.:-)
Önt megsértettek! Kérem, hogy vegyen elégtételt sérelmén, és az összes beszóló férfit perelje be! Ne csak "gyulát"!
Egy kérdés azért felmerült bennem: hogy ment be reggel a parlamentbe? Taxival, és már reggel elfogyott a pénze, vagy a büfében fogyott el?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 07:19:51

@verde66: mi bajod van? te melyik világban élsz? rakd már össze a sztorit, sifferrel, ivádyval, vágóval együtt, mert oda ment osztolykán megkérdezni először, hogy hazavinnék-e, nyilván nem a jobbiknácihoz megy, de erről már szemérmesen hallgat, hogy kik is tették a szexista megjegyzéseket, erre mondja zagyva, hogy ledöfnék, ők, (cigány származása ellenére, hát ez van).

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 07:20:31

@Sterbinszky Tivald: mohácsi se tudott spórolni a havi kétmillióból.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 07:25:39

@verde66: ez azt feltételezi hogy sifferék, vágóék, és ivádyék rasszisták, vagy azt hogy zagyva rasszista?
nyilván te utóbbira apellálsz és lehetne is benne igazad akár, de sajnos az önmagában nem rasszizmus, hogy valaki kizárólag a saját etnikumából "választana párt". nem állít ugyanis ebből hierarchiát.
ez a helyzet.
számomra is az a normális, és elfogadható, ha vki saját népéből, etnikumából választ párt.
hierarchiák nélkül, ez nem rasszizmus, hiába feszülsz neki minden zsongó idegszáladdal, ez még nem lesz így

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 07:35:23

@verde66: válságos gazdasági időkben, mikor érezhetően szegényednek az emberek, mindig is erősödtek a szélsőségek"

ez egy különösen ostoba mondat. sablon.
majd ha felnősz és kijárod a nagy iskolákat, rájössz

verde66 2013.02.21. 08:48:57

@tesz-vesz: pöcsöm öcsse!
te ostobázol le, aki ilyet leír, hogy, idézem:
"számomra is az a normális, és elfogadható, ha vki saját népéből, etnikumából választ párt"
figyelj, te agyatlan barom!
nézz körül a világban, hogy értelmes országokban mennyi a vegyesházasság, nem is kell elmenned Ámerikába, elég ha Hollandiára, Németekre, Skandinávokra figyelsz.
Ti fasiszták annyira buták vagytok, hogy folyamatosan saját magatok ellentmondásaiba ütköztök. Lásd az az idióta kucu, akiről kiderült, hogy zsidó, a nagy jobbikosról, majd beszartam a röhögéstől, aztán le is mondott az állatja
el fogtok veszni a süllyesztőben ...

verde66 2013.02.21. 08:58:37

@tesz-vesz:
hol volt itt szó párválasztásról?
tisztázzunk valamit, a történet két dolog,
az egyik, hogy a pasik többsége szexista, és szerintem itt hibázott Ági is, mert erre hegyezte ki a történetet, pedig nem ez a lényeg, hanem a rasszista szál, az nagyon undorító

nyilván a kisember elvárná, hogy parlamenti képviselők, diplomás emberek különben viselkedjenek, mint a füttyögető útjavító munkások, de erre még mindig rálegyintek, ilyenből még sosem származott népirtás,
rasszizmusból viszont igen

innentől nem szólok többet a témához,
náci gecikkel nem foglalkozok, ha úgy adja a szitu, élőben verem őket pofán

hoplita 2013.02.21. 10:11:28

@verde66:
Gyere kispöcs, Túrkeve, Nagy Sándor, Árpád út 3.
Ha bizonytalan vagy, bárki útba igazít.
Letépem a fejed és a torkodba szarok, te hernyó.
Jelentkezz és ne kelljen nyomoznom...te baszari kis nyomorult, kérkedő, faszfej féreg..

lato88 2013.02.21. 10:12:01

@verde66: szerintem a csúcson hagyd abba, már az, hogy úgy-ahogy megtanultál betűzgetni, több, mint ami tőled elvárható lett volna.
"náci gecikkel nem foglalkozok, ha úgy adja a szitu, élőben verem őket pofán"
Ha úgy adja a szitu, hogy lófaszt se tudsz válaszolni, mert egy életképtelen, agyatlan senki vagy, akkor meg egyből verekednél, mi? :)
Nem tudom, miért szavazol te a fideszre, az exmunkásőr haverjaid tárt karokkal várnának Thürmeréknél :)

@tesz-vesz: én sajnálom Osztolykánt :) Volt egyszer, annó, hogy egykori barátnőmnek volt egy nővére, aki mondjuk úgy, nem sikerült olyan esztétikusra, mint a húga. Kompenzálásképpen ő mesélte mindig műfelháborodva, hogy a melósok füttyögtek utána az utcán, meg hogy beszólt neki a közértes.
Szánalom.

@hoplita: :) jó de a pipafüst lehet kellemes is...

lato88 2013.02.21. 10:14:32

@hoplita: ugyan már, verde66 élőben legfeljebb a faszát veri, meg a kutyát otthon, ha megint csúnyán kérte meg a főnöke, hogy takarítsa le végre az asztaláról a melegpornót.

verde66 2013.02.21. 10:28:38

@hoplita: szombaton megyünk 8-an, két kocsival, bézbólütőkkel! Kezdhetsz félni!

hoplita 2013.02.21. 10:42:13

@verde66:
Oké, várlak.
Itt ugyan nem jelenik meg az avatarom, de ha a nevemre kattintasz, akkor igen.
Ami rajta van, az nem dísz, vagy csak kép.
Ezt azért mondd el annak a másik, képzeletbeli 7 hasonszőrű nyurnyónak is.:)))

Megsúgom, .45-ös kaliber.....olyan, mintha e gyorsvonattal futnál szembe, kisköcsög.:DDDD

Mr.Moto2 2013.02.21. 10:42:49

"Nincs kocsim, nincs pénzem. Nem vinne valaki haza?"

Ágika, eszednél vagy??!! Tudod te milyen messze van India??

hoplita 2013.02.21. 10:45:56

@lato88:
Szerintem is, de hadd érezze mán magát nagyfijúnak.:)

galicius 2013.02.21. 10:59:32

@verde66: Nagyon örülök.Bár,ez csak akkor lehetséges,ha találsz egy nekrofil lovat,mert anyám már pár éve a másik oldalon röhög az olyan marhákon,mint amilyen te is vagy.Annyit még tudjál,hogy ilyen fasz blogokat csak olyan nők firkálnak,akik appenia dolorosában szenvednek.

hoplita 2013.02.21. 11:13:25

@verde66:
Amúgy ez mindent elmond rólad, te buzeráns.:)

"..verde66 0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban...."

verde66 2013.02.21. 11:57:03

@hoplita: bocs, 15-en megyünk, mert jönnek a Totyáék is! A Totyának kisbusza van!

hoplita 2013.02.21. 12:35:56

@verde66:
Nyihahahahahaha...!

Akkor öntöm a súklókat szorgalmasan...:))))

A zanyád picsája, te kis buzi.:DDD

hoplita 2013.02.21. 12:38:20

Akarom mondani a skúlókat...:)
Neked külön egy fasz alakút, az majd a seggedben durran..:DDD

==T== 2013.02.21. 12:45:10

Hát, ha a Képviselő asszony ezt mondja, akkor az ugye teljesen biztos, hogy úgy is volt.

Vagy nem.

verde66 2013.02.21. 12:54:00

Egy dolgot azért megtudtunk, Túrkeve, Nagy Sándor, Árpád út 3-ban lakik egy náci. Akinek van erre kapacitása, jelentse fel!

(annyira setét, hogy beírja a címét :)))

hoplita 2013.02.21. 13:25:27

@verde66:
Ó, alig várom a feljelentést.:))
Csak az a bibi, hogy sok a náczi rendőr haverom és a feljelentőnek annyi, mert még a lábméretét is megtudom 2 perc alatt.:)

Mellesleg ez nem "sötétség", csak nem vagyok beszari, gyáva féreg, mint a fajtád, én vállalom, amit mondok, te fasztarisznya.:)

Mérnork 2013.02.21. 13:51:10

@==T==:
Tipikus oximoron: igazmondó cigány...;-)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 16:47:39

@verde66: ezmiatt én miért lennék ostoba?
én nem vagyok náci, már miért lennék az, vannak négerek, sárgák, zsidók akik ugyanezt gondolják mint én, azonos etkikumú párok az elfogadottak, persze tudom én hogy a kozmopolita hálivúd nyomatja a vegyesházzasságok propagandáját, de ez se véletlen.
láttad a hegedűs a háztetőn c. klasszikus darabot? nyilván azon nem horkangattál fel, mikor a zsidó nem tudja elviselni, hogy ne zsidó legyen a lánya párja, te ork.

a szegedi-ügy a kucu? nem értek románul.
attól hogy egyik nagymamája zsidó, már ő is az lesz? mármint a szemedben?
ő vagy egy idióta, vagy egy beépített ember. sehogy se jön ide

kiskosztüm 2013.02.21. 16:50:05

Én azt hittem, az értéket létre hozzuk és nem születésünkkor kapjuk.
Vagy ez egy másik ország?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 16:55:33

@verde66: hogy hol volt itt szó párválasztásról?
nyilván nem vetted észre az idézőjelet, nézd meg újra, pedig ott van.

már megbeszéltünk hogy nincs hierarchia. néger, sárga embereke is gondolhatnak így.
aki azt hiszi, hogy újra lennének népirtások a holokauszt után a 21 században, az elmebeteg, kezeltesse magát, lehetőleg ne belvárosi pszichoanalitikussal, de olyan mondjuk nincs is.

csak aztán vigyázz, nehogy téged rakjanak börtönbe, mert olyan emberek ütlegelsz az utcán, akik ártatlanok, és csak te hiszed őket náciknak. bár kívánom, egyszer egy erősebbel kerülj össze, neked csak a javadat szolgálná egy gondos verés; de azt azért tudod, hogy aki nem lép fel erőszakosan ellened fizikailag, hiába náci, te se ütheted meg? vagy olyan primitív vagy, hogy még ezt se tudod?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 17:11:38

@lato88: :) Ágnesünk megdolgozik a soros-fizetéséért. rendes, jó munkásember Ági is. azt adja, ami lényege, bár nem lenne a normális, objektív embernél Ágnesünk mulatság tárgya, ha nem hallgatja el szemérmese, hogy egyenesen az LMP-s barátaihoz ment először, hogy vigyék haza őt, aztán még ők is kiröhögték először.
ezt a balhét egy jobbikos parasztnak kell elvinni! még a végén kiteszik a szűrét a frakcióból, mert rosszakat mond a párttársakról, nagy úr a konformitás.
ez van.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 17:15:37

@hoplita: majd te is elmondhatod nekik a következő szöveget :)

@verde66: I know what you're thinking, punk.
"Did he fire six shots or only five?"
Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question:
Do I feel lucky?
Well, do you, punk?

Frederick (törölt) 2013.02.21. 17:37:28

@tesz-vesz: Én is szívesen MEGDÖFNÉM Osztolykán Ágit. De nagyon. :)
(És ez nem szexizmus, csak barbár romantika.)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 17:52:08

@Frederick: az ilyeneket jobb ha az ember magában tartja

Frederick (törölt) 2013.02.21. 18:17:20

@tesz-vesz: Amúgy azóta fény derült a "rejtélyes ügy" valódi részleteire:
hvg.hu/itthon/20130221_Vago_gabor_zagyva

Zagyva tényleg barbár módon közölte Osztolykánnal, hogy bejön neki. (Most őszinte volt szegénykém, miért kell ezt nagy dobra verni?)

Ugyanakkor ezek a gondolatai Zagyvának érdekesek (mármint ami a Vágó-ídézet végén szerepel):

"Odaálltam elé, és mondtam, hogy sunyi gyáva alak. Hosszas keménykedés után bocsánatot kért, mert tényleg nem voltam ott. De kijelentette, hogy ezentúl ő is mindent kiblogol, mert Ági felrúgta az íratlan szabályokat. Szerinte ha nem akarunk ketrecben élő zombik lenni, akkor nem lehet ilyen kibeszéléseket megtenni, amit az Ági csinált."

Zagyva tényleg tagadta az ominozus kijelentéseit, s tényleg rá akarta kenni a felelősséget Vágóra és társaira.
Nekem ez a része nem tetszik Zagyvánál. Nem az, hogy a maga sajátos módján bókolt Osztolykánnak.

Az, hogy Osztolykán Ági nagy dobra vert egy ilyen bagatell és kizárólag rájuk tartozó dolgot, sajnos aláhúzza azt a kijelentésedet, hogy a hölgy egy Mohácsi Viktória 2.0. Direkt arra játszott, hogy megalázza Zagyvát, mikor meg is kegyelmezhetett volna - a semmiért.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.21. 19:03:38

@Frederick: Az a helyzet, hogy hétfőn a szavazások után elmentem a Parlamentből, ha kell tanúsítani is tudom, így ott sem voltam a kérdéses szituációnál."

vágógábor, lmp

ott se volt, milyen részlet derülne ki?

Kiss Erzsébet 2013.02.22. 08:08:01

@Frederick: Mióta bagatell és kizárólag rájuk tartozó dolog az, amikor egy nőnek a munkahelyén, mások előtt nyílt, és méltóságot sértő szexuális ajánlatot tesznek oly módon, hogy közben még rasszista színezete is van a dolognak. Undorító ez a hozzá állás!!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.02.22. 12:08:47

na de Ági, a lényeg kimaradt, akkor végülis hogyan kerültél haza?

hoplita 2013.02.22. 13:13:10

@tesz-vesz:
A jó öreg Piszkos Harry aztán tudta mitől döglik a köcsög..:)))
Az avataromban lévő ROA .45 kaliber..de kicsire nem adunk.:D

Taxomükke (UK) 2013.03.01. 14:17:37

A magyar tarsadalom arculkopese, hogy egy Zagyva kategoriaju taho kepviselo lehet.
süti beállítások módosítása